ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Νιώθουμε την ανάγκη, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Διδασκόντων για τη στήριξή τους και την έμπρακτη βοήθειά τους στη συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που οργάνωσε η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου και συμμετείχε η σχολική μας κοινότητα με μεγάλη επιτυχία. Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στα γραφεία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων για τον τελικό προορισμό τους 

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς, που με τη δική σας αγάπη και συνδρομή πλαισιώνετε κάθε δράση μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στα παιδιά τους σχολείου μας και ειδικά στα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου, που με τη συγκινητική βοήθειά τους στην ταξινόμηση και συσκευασία των πραγμάτων, μας γέμισαν ελπίδα για το μέλλον!!

Η βοήθεια, η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση στις μέρες μας, αποτελεί πολύτιμο οδηγό για τις μελλοντικές μας δράσεις που ήδη έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των παιδιών μας και θα οργανώνουμε-στηρίζουμε κάθε δυνατή δράση που κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Ήδη σχεδιάζονται μια σειρά δράσεων από το σύλλογό μας και η συμβολή όλων μας στην υλοποίησή τους είναι πολύτιμη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

            Ελένη Ποπρέλκα                                                             Κων/να Πόλου